Център за обучение по софтуерно тестване


Стани лектор в SKILLO

ЗА SKILLO

Skillo е първия специализиран център за обучение по софтуерно тестване. Ние имаме дългогодишен опит в тази област и благодарение на добрите ни контакти в ИТ сферата сме помогнали на много хора да се развият като професионалисти. Развивайки кадри в софтуерното тестване, помагаме и на страната ни да стане най-добрата ИТ дестинация за чуждестранни инвестиции. Станете част от това!

КАК ПРОТИЧА ЕДИН КУРС?

Средната продължителност на нашите курсове е 2 месеца. Честотата на занятията е 2 пъти седмично по 3 астрономически часа. Осигуряваме много добро заплащане и граждански договор. Дните на провеждане на курса ще бъдат съобразени с Вашата ангажираност. Кариерата Ви като лектор при нас може да бъде съчетана с Вашата настояща работа. Освен стандартните курсове, провеждаме и фирмени обучения свързани със софтуерно тестване, при поискване. За заплащането и графика на провеждане на такъв тип курсове, се договаряме с лектора допълнително.

КАКВО ТЪРСИМ В ЕДИН ПРЕПОДАВАТЕЛ?

- да работи в сферата на софтуерното тестване
- да има дългогодишен опит
- да бъде позитивен
- да има добри комуникативни умения
- предишен опит в презентиране или преподаване не е задължителен, но е препоръчителен
- да има мотивация да изгражда добри кадри за ИТ пазара в България

Ако сте се разпознали в описанието и искате да развивате кариера като лектор при нас, можете да ни пишете на contact@skillo-bg.com или да звъннете на телефон +359898235253 за повече информация.