Център за обучение по софтуерно тестване

Подготовка за интервю
Една от ключовите екстри, които Skillo предлага, е подготовката за интервю за всеки наш курсист. За целта ние осъществяваме няколко допълнителни стъпки:
- даваме ви общи съвети за подготовка на CV, как да бъдете поканени, какво да очаквате и как да се държите по време на интервюто
- провеждаме индивидуални симулирани интервюта с всеки и ви даваме персонални съвети
- каним гост-лектор, работещ на позиция "HR/Подбор на кадри" - той ви насочва за нетехническата част на интервютата и за личностните качества, които да покажете
- дискутираме често задавани въпроси при интервюта
Топ гост-лектори
Ние от Skillo вярваме, че зад всеки успешен човек стои някой друг. Ментор, модел за подражание или просто приятел, често всеки от нас има нужда от едно допълнително побутване, за да се изправи пред предизвикателство и реализира. Затова искаме да ви запознаем с хората, извървели кариерния път, който вие започвате. Те ще ви разкажат за препятствията, които да очаквате, как те са стартирали кариерите си и какво ги е мотивирало.
Сертификат за Вашите умения
Сертификат или добро представяне на интервю? Ние държим всеки човек, отишъл на интервю със сертификат на Skillo, да отговаря на нашите изисквания за подготовка. Той гарантира, че Вие сте преминали нашето стриктно, изчерпателно и структурирано обучение!

Сертификатът ни е разпознаваем от IT фирмите в България и е гаранция за уменията, които човек придобива по време на курса. Все пак много хора биват подведени от тежестта на сертификат, който са получили от преминало обучение. Важно е да се знае, че Вашият бъдещ работодател ще Ви оцени високо, ако покажете знания, умения и персонални качества. Затова и Skillo акцентира върху подготовката за интервю и даването на ключови базови знания. При нас Вие ще получите не само сертификат, а и ще развиете нужния персонален и професионален профил, който ще Ви помогне във Вашия кариерен път.
10% Отстъпка при записване с приятел
С предлагането на отстъпки ние целим да знаете, че Ви разпознаваме като наш курсист, останал доволен от нашите курсове. В допълнение, отстъпката за приятел е мотивирана от желанието ни да създаваме сплотена атмосфера във всяка една от нашите групи, което неминуемо води до по-високи резултати и лична мотивация. Skillo полага грижи обучението да бъде забавление, приятелство и приключение. Ние правим допълнителни усилия за интеракцията между вас и за създаването на професионални запознанства и връзки, които да Ви останат и за в бъдеще.
20% Отстъпка за следващ курс
Ние ценим високо развитието на нашите курсисти. Затова Ви предлагаме 20% отстъпка при следващ записан курс. Така улесняваме Вашето кариерно развитие и подпомагаме изграждането на Вашата социална мрежа в ИТ индустрията.
Интервю за работа за най-добрите курсисти
Skillo изгражда широка партньорска мрежа от софтуерни фирми-партньори, за да може да осигури неусетно преминаване на всеки наш курсист към работното място. Ние имаме вътрешен HR отдел за подбор на кадри и помагаме на най-добре представилите се курсисти да започнат работа, веднага след курса. Допълнително, ние поддържаме връзка с всеки наш курсист през месеците след курса и работим заедно по неговото реализиране. Кариерното развитие за всеки започва с намирането на работа, но продължава през идните месеци, дори години. Skillo следи и спомага за кариерните стъпки, които да предприемете на всеки един етап, гарантирайки Ви професионално израстване и давайки Ви конкретни и целенасочени съвети.